MOTHERSDAY PRESENTSSSS

Morgen is het Moederdag..heerlijk !..ontbijtje op bed, en allemaal mooie zelfgemaakte kadootjes van de kinderen..en van mijn man…ach nee, hij zal toch niet, zoals elk jaar, dit jaar wéér vergeten zijn een kadootje te kopen..grrr!

Vorig jaar had ik daar al rekening mee gehouden, en heb ik mezelf een dag van tevoren heerlijk verwend bij de juwelier met een paar mooie zilveren creolen, wél betaald met zijn creditkaart natuurlijk..

De volgende ochtend op moederdag pakte ik het pakje van de juwelier vol verbazing uit… ‘ Ooo schat, dat had je niet hoeven doen, maar wat zijn ze mooi!’ en ‘ ..Die wilde ik net hebben’ ..haha zo heerlijk !

Ook dit jaar heb ik weer ”het werk”  voor mijn man gedaan, en een mooi kado voor mezelf uitgekozen, een set prachtige 100% linnen kussens van mijn eigen Label GOODIES by Tamara, ze liggen mooi ingepakt te wachten tot morgen. Maar ik ben er nu al blij mee, want zeg nou zelf .. hoe heerlijk is het om precies dat kado te krijgen, dat je écht graag wil hebben.. desnoods zelf gekocht 😉

Fijne Moederdag , XX