I’M BACK

 

Al 7 jaar ontwerpen en produceren we mooie en fijn zittende kleding voor mijn LABEL ‘GOODIES BY TAMARA’ voor de ‘the little ones and grown ups’ en daar zijn we echt heel erg trots op… Maar nu komt daar nóg iets leuks bij, namelijk interieur items…YOEhoeee.  Hoewel fashion en interieur niet ver van elkaar af liggen is het toch weer een hele uitdaging en ik kan niet wachten tot de eerste producten in de winkel liggen.. ze zijn zo leuk geworden!!!

Nu we zo langzaam aan een ‘lifestyle’ winkel worden met alleen maar mooi producten van ons eigen label..  Ja echt !.. er zijn klanten die zeggen;  “ik wil alleen nog maar kleding van jouw GOODIES LABEL aan”..  zo leuk om te horen!. Is de naam ‘concept store No.7 , die we drie jaar geleden kozen toen we verhuisde naar deze winkel, niet meer passend en dekte niet langer de lading vonden we. .. , vandaar dat we hebben gekozen voor een nieuw logo, en de winkel om te dopen in ‘Brand Store No.7  GOODIES by TAMARA . Natuurlijk  kan de naam op de pui niet achter blijven ..en staat vanaf vandaag mijn naam weer op de gevel, tassen , vlag.. dus mocht je me zoeken,.. dan weet je vanaf nu me te vinden 😉

 

Tot snel!

TAMARA ,XX