VERHUIZEN

Kan een zwart-witafbeelding zijn van 4 mensen, meubels en binnen

We gaan verhuizen !! ..en eindelijk mag ik het jullie vertellen..yoehoeee!!

Na vele fijne jaren in dit mooie pand in Harderwijk is de tijd voor iets nieuws aangebroken.. en zoals dat vaak gaat waarneer je al een poos met iets in je hoofd loopt, vallen op een gegeven moment alle puzzel stukje in elkaar ..zo ook bij ons!

Ooo en ik zijn zo blij !.. we hebben namelijk een hele mooie nieuwe plek gevonden in Apeldoorn, aan de Marktstraat 24 staat dit geweldig mooie pand wat precies bij ons past en waar we genoeg ruimte hebben voor de winkel en ook voor de Goodies by Tamara showroom voor onze retailers.. en.. er gaat nog meer leuks bij komen ..maar dat verklap ik nog niet ..;-)

Natuurlijk is het weer een oud gebouw, dus we moeten er eerst nog flink aan de slag en er zullen heel veel liters witte verf nodig zijn voordat de deuren op 1 mei open kunnen, maar het gaat echt geweldig worden, dat is zeker!

Kom je een kijkje nemen in mei ?!

Tamara, X