VERBOUWEN

Kan een afbeelding zijn van binnen

Yesss… kijk dan, het gaat hier in ons nieuwe pand in Apeldoorn al heel mooi worden, na heel veel witte verf, dat wel ! Het loop nu allemaal een beetje anders dan de bedoeling was, omdat nu de winkel dicht is in Harderwijk, maar daardoor hebben we wel extra veel tijd om alles hier klaar te maken voor 1 mei.. en dat is wel weer heel fijn !

Ook zal het wel een heel andere opening gaan worden dan we in gedachte hadden, maar ja het is niet anders, alles is anders nu… dus dat komt ook wel weer goed.

Eerst moet er hier nog lekker verder klust worden, daarna alles over verhuizen en inrichten en dannnn.. stylen ..zo leuk, ik kan niet wachten tot de spullen hier heen komen, en ik daarmee aan de gang kan gaan.. dat kun je je vast wel voorstellen! 😉

Tamara, X