SNEEK PEAKKK

Kan een afbeelding zijn van woonkamer

Het is natuurlijk nog langggg niet klaar maar er zijn al wat dingen vanuit de winkel in Harderwijk deze kant op gekomen , en dat is zo fijnnnn!!

Kan mij niet snel genoeg gaan, zal ik je zeggen, maar ja zoals dat gaat met een verbouwing zit er altijd van alles tegen en ben je afhankelijk van andere.. zo ook bij ons.

Ramen die niet voor de opening gerenoveerd en klaar zijn, glas dat niet op tijd geleverd kan worden, deuren die niet goed sluiten, toch nog een lekkage van het dak.. en net nu we alles zo mooi wit hebben, komt volgende week toch nog een nieuwe verwarming.. dat betekent nog weer meer werk-mannen met vieze kleren en schoenen op mijn kraak heldere witte vloer…. grrrrr.

Maar ja, het is niet anders en een lekkere warme winkel is ook wel weer heel fijn… en dus ondertussen, zet ik hier en daar al wat leuke spullen neer en style ik het een beetje .. lijkt het net al wat 😉

Tamara , X